środa, 15 lipca 2015

Twarożek

Skład i wykonanie:

Opcja I
1 ser twarogowy półtłusty*
1 mała czerwona cebla
4-5 rzodkiewek
2-3 łyżki jogurtu naturalnego/śmietany
Sól/pieprz dla smaku
Wymieszać

Opcja II
1 ser twarogowy półtłusty*
Cebulka dymka/szczypiorek
Pół papryki
2-3 łyżki jogurtu naturalnego/śmietany
Sól/pieprz dla smaku

Opcja III
1 ser twarogowy półtłusty*
1 mała czerwona cebla
Pół papryki
4-5 rzodkiewek
2-3 łyżki jogurtu naturalnego/śmietany
Sól/pieprz dla smaku


***Magiczne gwiazdki i inne porady***

Twaróg zależnie od uznania
Fajną opcją jest ser twarogowy do sernika ma konsystencję serka homogenizowanego

Serwuje na pomidroku :) Smacznego!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz